Èrdektelen

home, hobby, hiking, kitchen, work,
home, hobby, hiking, kitchen, work,
This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

MOCKBA TÉR FELÚJÍTÁS XI.

2015 01.27.

Kedves Barátaim!

A mai reggelen nem sok újdonságról tudok beszámolni, mert munka nem folyik a képen látható területen. Igazság szerint már tegnap sem folyt de nem akartam azzal kezdeni ezt a napot, hogy tegnap sem. Pedig igen. Illetve egy gazszál nem sok de annyit sem tettek keresztbe tegnap.

Advertisement

Ehhez képest ma reggel 10 ember nem dolgozik a képen (egyébként sem dolgozik senki). Öröm hír, hogy a BKK/BKV remek autóflottával rendelkezik ezt bizonyítja a 101-es számú legújabb típusú valamilyen "zavarelhárítás" feliratú megkülönböztető jelzéssel ellátott legújabb Skoda Octavia modell a kép jobb alsó sarkában.

Nagy öröm ez, hogy tudjuk hogyan basszák el gépkocsibeszerzésre az adóforintjainkat azok akik a versenypiacon valószínűleg éhen döglenének adóforintjaink mindig a legjobb helyre kerülnek hála ócska, korrupt, haszonleső és pofátlan önzetlen politikusainknak akik csak a mi boldogulásunkon munkálkodnak.

Advertisement
Illustration for article titled MOCKBA TÉR FELÚJÍTÁS XI.

Share This Story

Get our newsletter